O nas

Otroke učimo znanja prihodnosti!

Digital School je zasebna izobraževalna ustanova, ki izvaja tečaje programiranja za otroke in mladostnike od 8. do 16. leta.

Naša šola je s celovitim učnim pristopom specializirana za poučevanje programskih konceptov, računalniških znanj in za razvijanje logičnega razmišljanja.

Z znanjem in načinom dela, ki ga uporabljamo na tečajih programiranja, spodbujamo učence k neodvisnosti pri reševanju problemov in suverenosti pri uporabi kateregakoli programskega jezika.

Certified MIE

Digital School je Microsoft in Education Global Training Partner. Vsi učitelji so certificirani Microsoft Innovative Educator.

Zakaj Digital School

Zanimivo, prijazno učenje programiranja, usmerjeno k napredku otroka.

Rezultati

Izvrsten in inovativen program, ki ga je obiskalo že več kot 4.000 otrok, ki se lahko pohvalijo z več kot 20.000 lastnih projektov.

Naša vizija

Programiranje je abeceda prihodnosti. V svetu, kjer se tehnologija dotika vseh vidikov našega življenja, je ključnega pomena, da naši otroci postanejo varni in aktivni soustvarjalci tehnologije, ne le pasivni uporabniki, zato je naša vizija, da vsakemu otroku omogočimo učenje osnov programiranja.

Skozi učenje programiranja in računalniških znanj pripravljamo otroke na izzive prihodnosti in jih usposabljamo v vedno bolj iskane kadre na trgu dela.

Naj otrok čas za ekranom preživi koristno! Učenje programiranja je aktivnost, pri kateri otroci razvijajo:

Reševanje problemov

Kreativnost

Sodelovanje

Vztrajnost

Logično razmišljanje

Zgodba o ustavnovitvi Digital School

Ustanovitelja Digital School sta Matija Torlak in Nataša Prvinšek Torlak. Najina želja je otrokom ponuditi zanimivo in njim prilagojeno učenje programiranja, jih seznaniti z varno rabo interneta, ter jih digitalno opolnomočiti. Čim večjemu številu otrok želimo predstaviti znanja prihodnosti.

 • Digital School je Microsoft in Education Global Training Partner. Vsi učitelji so certificirani Microsoft Innovative izobraževalci.
 • Izvrsten in inovativen program za učenje programiranja otrok, ki ga je obiskalo že več kot 4.000 otrok, ki se lahko pohvalijo z več kot 20.000 lastnih projektov.

Uradni partner:

Želiš postati izobraževalec v Digital School?

Rad predajaš svoje znanje, ti je delo z otroci v navdih, se želiš naučiti novih znanj? Pridruži se naši ekipi.

Lokacije

Ljubljana

Leskoškova 4,
1000 Ljubljana (BTC)

Tehnološki park Brdo, stavba B,
1000 Ljubljana

ABC HUB BTC,
Latinski trg 6, 1000 Ljubljana

Kranj

Gimnazija Franceta Prešerna
Kidričeva cesta 65, 4000 Kranj

Spletni tečaji

Tečaji programiranja potekajo tudi preko spleta

Digital School lokacije po svetu

Vtisi tečajnikov in staršev

 • Mirjana D.
  Moj otrok obiskuje vaše tečaje že tretje leto in lahko se vam samo zahvalim, da ste otrokom omogočili ustvarjalnost in jim pokazali, česa so sposobni.
  Mirjana D.
 • Manca H.
  Ni taka kot navadna šola, veliko bolj zabavna je. Všeč mi je delati z računalnikom, zabavno je videti nekaj kar sem sam sestavil ali izdelal.
  Manca H.
 • Ana L.
  Otroci resnično uživajo v ustvarjanju lastnih iger in učenju kodiranja. Celo moj introvertirani sin ni mogel nehati govoriti o svojih izkušnjah po vsaki uri, tako super se je imel!
  Ana L.
 • Nina Z.
  Inštruktor je bil neverjeten! Vsem študentom, vključno z mojo hčerko, je omogočila udobno in samozavestno sposobnost kodiranja. Moja hči je bila pripravljena eksperimentirati in ni bala delati napak. Odlično okolje za učenje!!!
  Nina Z.
 • Adam M.
  Najbolj zanimiv mi je tisti del, kjer pokažete en dokončan projekt ali pa igro in potem moramo mi ugotoviti, kako je to narejeno. V osnovni šoli sem štiri leta hodil na računalništvo, pa se nisem toliko naučil kot pri vas v teh nekaj mesecih.
  Adam M.

10 prednosti učenja programiranja

Učni program je preverjen – po njem se je učilo že več kot 4.000 otrok.

Skrb za posameznika in njegov strokovni razvoj.

Otroci so pri delu samostojni: ne razkrivamo jim rešitev, temveč jih usmerjamo z nasveti.

S spoznavanjem učinka digitalne sledi otroke učimo pravilnega vedenja na spletu in na družbenih omrežjih.

Spodbujamo razvoj samoiniciativnosti pri reševanju izzivov.

Na različnih platformah omogočamo vpogled v projekte, ki jih ustvarjajo udeleženci tečaja.

Individualen pristop v komunikaciji s starši.

V sklopu učnega programa izvajamo delo projektno, ob zaključku leta pa organiziramo otroški hackathon.

Učimo osnove programiranja, razvijanja iger in aplikacij ter spletnih strani. Osredotočamo se na razvoj logičnega razmišljanja, katero je uporabno na veliko področjih.

Z njimi odpiramo otrokom vpogled v smernice prihodnosti in z dodatnimi aktivnostmi poskrbimo za širjenje splošne razgledanosti.